Restonomi – Palveluliiketoiminnan kehittäjä
-
Ravitsemusterveyden edistämistä monimuotoisen intensiiviopintojakson avulla
-
Messut markkinointikeinona - Lakeus kokkaa 2023
-
Restonomiopiskelijat ottivat jälleen mittaa toisistaan Restokisoissa
-
Jälkiruokien loihdintaa VeRa-hankkeen oppimistapahtumassa
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudiossa leivottiin vegaanisia herkkuja
-
Maistuvia reseptejä ikäihmisille Planning of menus -opintojaksolla
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudiossa oli vuorossa vegaani- ja kasvisruokapäivä
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudio jatkui riistateemalla
-
Kuulumiset ruoka- ja yrittäjyysstudio -toimintamallin toisesta studiopäivästä
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudio -toimintamallin pilotointi starttasi käyntiin